Inquiry
Form loading...
010203040506070809

Qendra e produkteve

Procesi i personalizimit

ZGJIDHJET

Konsulentët profesionistë krijojnë një motor të fuqishëm për efikasitetin e shërbimit të zgjidhjeve

Zgjidhjet e industrisë Sandao Technology kanë fituar besimin dhe favorin e klientëve me cilësi të lartë dhe performancë të shkëlqyer,
dhe përdoren gjerësisht në automobila, mobilje inteligjente, qendra të dhënash, pajisje mjekësore dhe fusha të tjera.

Qendra e Lajmeve

Rreth Nesh

Chengdu Sandao Technology Co., Ltd. (shkurtim: Sandao Technology) është një evolucion i një ekipi furnizues me më shumë se 20 vjet histori zhvillimi dhe është i përkushtuar të ofrojë komponentë elektronikë me cilësi të lartë dhe produkte teknologjike. Në vitin 2018, për të kërkuar perspektiva të reja për kompaninë Development, një kompani e themeluar në mënyrë të pavarur në Chengdu, ekipi ekzistues ka shumë vite përvojë të pasur në industri, njohuri profesionale dhe aftësi komunikimi të ndershme dhe të besueshme.
shikoni më shumë

Avantazhi

  • Produkte të pasura

  • zgjidhje të personalizuara

  • shërbime të procesit të plotë

  • dorëzimi i sigurt dhe i shpejtë

Partnerët

6543760r5b
6543761tt1
6543763jgk
6543764mvz
65437640 gg
6543765beb
6554643xlo
655465fqkt
65546602gz
6554660nsp
01