Inquiry
Form loading...

profilin e kompanisë

Chengdu Sandao Technology Co., Ltd.

Chengdu Sandao Technology Co., Ltd. (shkurtim: Sandao Technology) është një evolucion i një ekipi furnizues me më shumë se 20 vjet histori zhvillimi dhe është i përkushtuar të ofrojë komponentë elektronikë me cilësi të lartë dhe produkte teknologjike. Në vitin 2018, për të kërkuar perspektiva të reja për kompaninë Development, një kompani e themeluar në mënyrë të pavarur në Chengdu, ekipi ekzistues ka shumë vite përvojë të pasur në industri, njohuri profesionale dhe aftësi komunikimi të ndershme dhe të besueshme.

Kompania i kushton vëmendje kulturës tradicionale kineze: Një jetë dy, dy lindje tre, tre lindje të gjitha gjërat që menduan taoistët. Gjithmonë me konceptin e kulturës korporative të "përmbushjes së cilësisë së produktit, integritetit dhe dashamirësisë ndaj klientëve, shërbimit entuziast pas shitjes, bashkëpunimit dhe zhvillimit të favorshëm", ne jemi të etur për të përmbushur nevojat e klientëve dhe për të zgjidhur vështirësitë e tyre. Ne kemi takuar bashkëmoshatarë të shumtë brenda dhe jashtë vendit dhe kemi krijuar një reputacion të klasit të parë.

rreth nesh

Chengdu Sandao Technology Co., Ltd.

Më shumë Rreth Nesh

Sandao Technology fokusohet në ofrimin e produkteve gjithëpërfshirëse të teknologjisë elektronike, kryesisht duke përfshirë: sensorë, module optike, furnizime me energji elektrike, kabllo, lidhje me pykë, vegla, etj.

Si një furnizues me konkurrencë dhe shërbime të larmishme, Sandao Technology bashkëpunon me prodhues të shquar në mbarë botën për t'u ofruar klientëve në mbarë botën komponentë elektronikë të cilësisë së lartë dhe produkte të tjera teknologjike. Produktet e saj të pasura mund të kënaqin klientët në ushtri. , komunikimi, energjia, mjekësia, industria, prodhimi i automobilave, etj., pavarësisht se çfarë lloji të komponentëve elektronikë ju nevojiten, nëse bëhet fjalë për prokurim në grupe të vogla apo prodhim në shkallë të gjerë, ne mund të ofrojmë produkte të personalizuara sipas kërkesave specifike të klientëve. zgjidhje.

Për të siguruar cilësinë e produktit dhe shpërndarjen në kohë dhe të sigurt, Sandao Technology ka një sistem të plotë të menaxhimit të zinxhirit të furnizimit dhe punon ngushtë me partnerë të besueshëm dhe profesionistë të logjistikës për të siguruar që produktet t'u dorëzohen klientëve në një mënyrë të sigurt dhe efikase. Teknologjia Sandao gjithashtu ofron shërbim të plotë pas shitjes dhe mbështetje teknike. Pavarësisht nga çdo pyetje apo shqetësim që klientët kanë në lidhje me produktin, një ekip profesional do të ofrojë zgjidhje të kënaqshme sa më shpejt që të jetë e mundur.

Avantazhi ynë

c1i57

Pse na zgjodhet ne?

Prodhuesit me të cilët bashkëpunon Sandao Technology kanë linja të pasura produktesh, produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të shkëlqyera dhe kanë fituar besimin dhe mbështetjen e klientëve tanë. Nëse jeni duke kërkuar për komponentë të veçantë elektronikë ose keni nevojë për një furnizues të besueshëm për nevojat e biznesit tuaj. Sandao Technology është zgjedhja juaj më e besueshme, pa shqetësime, efikase dhe e sigurt!